autor:

Ramona

» » Paste si pizza

Macaroane cu sos de ceapa

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
500 g macaroane, o ceapa, boia, sare, piper, o lingura de faina, 250 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierb 8 min macaroanele in apa cu sare si putin ulei, se scurg de apa, si se pun deoparte.
Se toaca marunt ceapa, se pune intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa, si se prajeste la foc mic. Se adauga boia, o lingura de faina si se amesteca repede, apoi se pune apa. Dupa cca 1-2 minunte, se pun macaroanele si se amesteca usor, pentru a se omogeniza cu sosul de ceapa. se pot servi langa orice friptura-de pui, de porc, sau doar simplu, cu o salata de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusili cu sos de rosii si busuioc

Fusili cu sos de rosii si busuioc

Luam o tigaie si punem la incins putin ulei cu usturoiul tocat....adaugam rosiile, sare si foile

3 voturi    6 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml

2 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Calin Amalia , 25 septembrie 2014

    foarte bun

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Un deliciu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Delicios

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza trois fromages cu ruccola