Macaroanele se fierb in apa cu ulei si sare 20 de minute.
Carnea se sareaza, se condimenteaza si se prajeste in uleiul de masline cca 10 minute.
Intr-un bol se pune iaurtul, se sareaza si pipereaza dupa gust si se adauga usturoiul trecut prin presa de usturoi.
Se amesteca bine si se adauga carnea.
Varianta 1
Intr-o farfurie se pun macaroanele fierte si trecute printr-un jet de apa rece.
Se adauga sosul de iaurt cu usturoi si carne.
Se servesc imediat.
Varianta 2
Intr-un vas pentru cuptor termorezitent se pun macaroanele si se adauga sosul de iaurt cu usturoi.
Se amesteca bine si se dau la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 15-20 de minute sau pana s-au rumenit deasupra.
Se servesc calde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii