autor:

autor

» » Paste si pizza

Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smintina, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori)

Dificultate: Medie Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul obtinut se pune intr-o cratita, adaugind carnea taiata cubulete, doua foi de dafin si condimente (daca mai este necesar). Se lasa sa fiarba impreuna inca 5-10 minute, dupa care se stinge focul si se toarna in sos o cana buna de smintina. Pastele au fiert si ele intre timp, se scurg, se clatesc si se amesteca cu ulei de masline (optional).
Se servesc pastele fierbinti asezate pe un platou, turnindu-se sosul deasupra. Eventual se presara patrunjel tocat pentru aspect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Briose din paste cu sunca si rosii

Briose din paste cu sunca si rosii

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem

1 vot    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
pizza capriciosa

pizza capriciosa

Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri

16 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    sildiko , 19 noiembrie 2009

    Eu fierb 1-2 radacini de patrunjel , 5-6 morcovi, ceapa impreuna cu carnea ! Cand pasez legumele eu las si ceapa fiarta . Nu folosesc deloc ou. Il mai pregatesc si cu limba de vita sau porc. Delicios !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Am pregatit aceasta reteta si are un gust foarte bun,o bunatate...

    • Fara foto

      nistor ildiko , 15 decembrie 2008

      Daca puneti carnea vreo 2 zile in baine marie este mult mai grozav si adaugati si putin vin la sfarsit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel sau iepure
  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri mustar
  • 3 galbenusuri
  • smintina
  • piper
  • foi de dafin
  • biovegetal
  • paste fainoase (melcisori)

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paste cu ficatei in sos de rosii