Spanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se fierb in apa cu sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se amesteca cu spanacul preparat si se pun intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se pun deasupra bucatele de unt si se rumeneste 30 minute la cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii