1. Se cojesc vinetele si se taie cubulete. Se Iasa Într-un castron cu apa sarata 2-3 ore, apoi se strecoara si se prajesc bine În ulei de masline. Când sunt gata, se iau de pe foc si se pun Într-o farfurie mare pe hârtie absorbanta de bucatarie.
2. Se prepara sosul din rosii, ceapa, usturoi, zahar si ulei de masline. Dupa ce sosul s-a ingrosat, se lasa sa se raceasca. Separat, se rade brânza feta.
3. Macaroanele se fierb doua minute si se Iasa sa se raceasca. Se muta macaroanele intr-un vas mare de sticla termorezistenta si se amesteca bine cu sosul, vinetele, brânza feta, piperul si busuiocul. Se acopera cu folie si se coace În cuptorul Încalzit dinainte la 180°C. Se pun ouale Într-un castron si se bat cu 4 linguri de apa si parmezanul ras.
4. De Îndata ce macaroanele dau in clocot, se inlatura folia, se toarna deasupra amestecul de oua si se baga iar În cuptor pâna se formeaza o crusta frumoasa. Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii