macaroane cu zarzavaturi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de ciuperci champignon
  • 100 g de mazare dulce
  • 2 rosii 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi 50 g de sunca fiarta
  • 300 g de macaroane sare
  • 2 linguri de ulei Vs 1 de supa de pui
  • 100 g de mascarpone piper proaspat macinat nucsoara macinata
  • 1 lingura de busuioc tocat marunt (busuiocul poate fi proaspat sau deopotriva congelat)

Mod de preparare

1. Ciupercile se curata de pielita superficiala si se taie in feli-ute. Mazarea se spala si se curata. Rosiile se inmoaie in apfi fierbinte, li se jupoaie pielita iar carnita acestora se taie in felii. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Sunca se taie si ea in fâsii.

2. Macaroanele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul intr-un vas mai mare dupa care se caleste ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam ciupercile si mazarea pe care le prajim impreuna pentru scurt timp.

3. Adaugam rosiile si supa si asteptam pâna ce toate acestea dau in clocot. Turnam mascarpone si asteptam pâna ce acesta se topeste pe foc mic, cu capacul pus. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust.

4. Macaroanele se strecoara, se scurg de apa si se adauga zarzavaturile. Se presara busuiocul si se serveste de indata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise