1. Ciupercile se curata de pielita superficiala si se taie in feli-ute. Mazarea se spala si se curata. Rosiile se inmoaie in apfi fierbinte, li se jupoaie pielita iar carnita acestora se taie in felii. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Sunca se taie si ea in fâsii.
2. Macaroanele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul intr-un vas mai mare dupa care se caleste ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam ciupercile si mazarea pe care le prajim impreuna pentru scurt timp.
3. Adaugam rosiile si supa si asteptam pâna ce toate acestea dau in clocot. Turnam mascarpone si asteptam pâna ce acesta se topeste pe foc mic, cu capacul pus. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust.
4. Macaroanele se strecoara, se scurg de apa si se adauga zarzavaturile. Se presara busuiocul si se serveste de indata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii