autor:

autor

» » Paste si pizza

Macaroane gratinate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400-500 gr. macaroane cu oua sau spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita faina, 100 gr. unt, 1 galbenus, 2 linguri smintina, 3 linguri svaiter ras, pesmet, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele intr-un vas descoperit cca 20 minute, se scurg si se amesteca fierbinti cu un sos preparat dupa cum urmeaza: din unt, faina si lapte se face un sos alb care se amesteca cu galbenusurile si smintina, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se presara cu svaiter ras.
Se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici. Ardeiul

5 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Fusilli cu ton

Fusilli cu ton

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana

4 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400-500 gr. macaroane cu oua sau spaghete
  • 1 cescuta lapte
  • 1 lingurita faina
  • 100 gr. unt
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smintina
  • 3 linguri svaiter ras
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de taitei cu branza sarata