Se fierb macaroanele intr-un vas descoperit cca 20 minute, se scurg si se amesteca fierbinti cu un sos preparat dupa cum urmeaza: din unt, faina si lapte se face un sos alb care se amesteca cu galbenusurile si smintina, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se presara cu svaiter ras.
Se servesc fierbinti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii