O parte din lapte se amesteca cu faina astfel incat sa nu se faca cocoloase. Restul de lapte se pune la fiert. Cand da in clocot, se toarna faina diluata si se amesteca continuu, pana se leaga bine pentru a nu se prinde de vas. Apoi se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana la omogenizare. In locul laptelui se poate pune supa de carne sau zarzavat. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga uleiul picatura cu picatura, amestecand continuu cu telul. Pentru a da culoare maionezei, se adauga suc de morcovi. Se pot adauga doua-trei lingurite de iaurt sau mustar, dupa gust. La urma, se poate pune otet din fructe sau marar tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii