Prazul si ceapa se curata, apoi se taie rondele si se pun la calit in putin ulei si apa.
Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă.
Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciurecile curățate și tăiate grosier.
Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de minute la foc mic.
Spre finalul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt.
Mâncarea se servește ca atare acompaniată de mămăligă sau pâine în perioadele de post, iar în perioadele de dulce se poate servi lângă preparate din carne.
Spor și poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii