Ingrediente
Ciuperci pleurotus cca. 600 g,, Praz 4 fire cca. 600 g,, Ceapă galbenă 2 bucăți,, Ceapă roșie 2 bucăți,,  Ardei kapia 1 bucată,, Ulei de măsline 2 linguri,, Sare de mare,, Foaie de dafin 1 bucată,, Boia de ardei dulce 1 lingură,, Piper proaspăt măcinat,, Mărar proaspăt 1 legătură.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciurecile curățate și tăiate grosier.
Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de minute la foc mic.
Spre finalul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt.
Mâncarea se servește ca atare acompaniată de mămăligă sau pâine în perioadele de post, iar în perioadele de dulce se poate servi lângă preparate din carne.
Spor și poftă bună!