Prazul si ceapa se curata, apoi se taie rondele si se pun la calit in putin ulei si apa.
Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă.
Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciurecile curățate și tăiate grosier.
Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de minute la foc mic.
Spre finalul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt.
Mâncarea se servește ca atare acompaniată de mămăligă sau pâine în perioadele de post, iar în perioadele de dulce se poate servi lângă preparate din carne.
Spor și poftă bună!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii