Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Spalati fasolea, alegeti-o (cand e umflata se alege mult mai usor) si puneti-o la fiert intr-o oala in 2 litri de apa rece cu putina sare, aproximativ 45 minute.
In timp ce fierbe fasolea, curatati si tocati marunt ceapa, morcovul, pastarnacul si gogosarii. Intr-un vas de tuci puneti uleiul si caliti toate legumele tocate, incepand cu morcovul, ceapa si pastarnacul apoi adaugati gogosarii, peperoni si rosiile taiate. Amestecati cu o lingura de lemn, adaugati spanac si verdeata tocata, ketchup, sare, piper, paprika, cimbru. zaharul si concentratul.
Adaugati 2 polonice din zeama de la fasole si fierbeti la foc mic cu capac 10 minute. Dupa ce a fiert fasolea puneti-o peste legume si lasati sa mai fiarba inca 5-10 minute.
Intre timp, condimentati feliile de costita cu cimbru, paprika, piper si puneti-le pe gratar, sa se rumeneasca, aproximativ 15 minute pe fiecare parte, apoi sarati-le putin. (vezi video)
Asezati pe farfurii costita, mancare de fasole si garnisiti cu verdeata si peperoni.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii