autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2010

Ingrediente
-600 g carne de porc, -500 g mazare galbena uscata, -1 ceapa, -1 lingura de pasta de ardei, -250 g suc de rosii, -marar, -usturoi taiat feliute cat doreste fiecare, -2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa

Tocanita de porc cu ceapa

Pulpa de porc o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa, o

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu unt  si ciupercute calite cu usturoi

Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Aceasta este o reteta pe care eu o prepar atunci cand nu am mai mult de 30min la dispozitie.In plus

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Cred ca este o mancare gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    cred ca e tare gustoasa!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Ca deobicei, se simte sufletelul pus in pregatirea si in reproducerea pasilor de urmat din reteta ta. Am stiut eu de ce ai fost prima persoana de pe site, careia i-am cerut acceptul sa o trec in lista de prieteni. Nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Imi place mazarea tare mult,iar mancarica ta arata super bine...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Pofta mare mi-ai facut........mazarea uscata seamana putin cu lintea,parerea mea.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      O bunãtate Camelia!!!as dori si eu o portie!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • -600 g carne de porc
  • -500 g mazare galbena uscata
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 g suc de rosii
  • -marar
  • -usturoi taiat feliute cat doreste fiecare
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui