Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii