autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2010

Ingrediente
-600 g carne de porc, -500 g mazare galbena uscata, -1 ceapa, -1 lingura de pasta de ardei, -250 g suc de rosii, -marar, -usturoi taiat feliute cat doreste fiecare, -2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare picante cu legume

Aripioare picante cu legume

Intr-un wok punem la incins putin ulei si adaugam aripioarele si le condimentam si le lasam sa se

3 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Carnea de vita se taie in bucati de cca 4 cm ; se spala si se pune la fiert cu apa si o lingurita

27 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Cred ca este o mancare gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    cred ca e tare gustoasa!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Ca deobicei, se simte sufletelul pus in pregatirea si in reproducerea pasilor de urmat din reteta ta. Am stiut eu de ce ai fost prima persoana de pe site, careia i-am cerut acceptul sa o trec in lista de prieteni. Nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Imi place mazarea tare mult,iar mancarica ta arata super bine...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Pofta mare mi-ai facut........mazarea uscata seamana putin cu lintea,parerea mea.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      O bunãtate Camelia!!!as dori si eu o portie!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • -600 g carne de porc
  • -500 g mazare galbena uscata
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 g suc de rosii
  • -marar
  • -usturoi taiat feliute cat doreste fiecare
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.