Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie, in grasimea ramasa se pune 1 lingura de faina si cu legumele tocate marunt (ceapa, morcovul si ardeiul) si se lasa sa se inmoaie, dar avand grija sa nu se arda. Intr-o oala punem apa, mazarea, scarita de porc si legumele si le punem la fiert, condimentand cu sare. Dupa ce mazarea a fiert punem rosiile, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai da un clocot.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii