Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie, in grasimea ramasa se pune 1 lingura de faina si cu legumele tocate marunt (ceapa, morcovul si ardeiul) si se lasa sa se inmoaie, dar avand grija sa nu se arda. Intr-o oala punem apa, mazarea, scarita de porc si legumele si le punem la fiert, condimentand cu sare. Dupa ce mazarea a fiert punem rosiile, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai da un clocot.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii