autor:

» » Mancaruri cu peste

Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
300 ml vin alb, 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline, 1 ardei iute, mic, 2 catei de usturoi, zdrobiti

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se fierb intr-o cratita vinul, ardeiul, usturoiul si rozmarinul timp de 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc.

2. Se scoate ardeiul iute si se adauga uleiul de masline. Se amesteca marinata si se lasa sa se raceasca. Se baga carnea in acest amestec si se lasa la frigider 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

    De Pastele care a trecut,am marinat carnea de miel in acest bait..A fost de vis.Un miel mai gustos,n-am mancat.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 ml vin alb
  • 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • mic
  • 2 catei de usturoi
  • zdrobiti

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Tatar Nicu

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

De Pastele care a trecut,am marinat carnea de miel in acest bait..A fost de vis.Un miel mai gustos,n-am mancat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou la grill (gratar)