autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
300 ml vin alb, 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline, 1 ardei iute, mic, 2 catei de usturoi, zdrobiti

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se fierb intr-o cratita vinul, ardeiul, usturoiul si rozmarinul timp de 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc.

2. Se scoate ardeiul iute si se adauga uleiul de masline. Se amesteca marinata si se lasa sa se raceasca. Se baga carnea in acest amestec si se lasa la frigider 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de vin si rozmarin pentru vitel si miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
File de rechin cu legume

File de rechin cu legume

Am pus la prajit fileu-rile de rechin condimentate cu putina sare si condimente pentru peste. Legumele

2 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

    De Pastele care a trecut,am marinat carnea de miel in acest bait..A fost de vis.Un miel mai gustos,n-am mancat.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 ml vin alb
  • 2 crengute rozmarinul4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • mic
  • 2 catei de usturoi
  • zdrobiti

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Tatar Nicu

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

De Pastele care a trecut,am marinat carnea de miel in acest bait..A fost de vis.Un miel mai gustos,n-am mancat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merluciu cu ceapa