Taiem chifla in doua pe lungime. O punem in prajitor si o prajim pentru 3-4 minute. Stropim feliile cu putin ulei de dovleac. Luam 4-5 capsuni, le indepartam coditele si le taiem cuburi. Le punem intr-un castronel, adaugam putin ulei de dovleac si un praf de sare. Amestecam si le lasam 5 minute sa-si lase aromele.Pentru bruschete: puneti pe o felie de chifla cubuletele de capsuni si semintele de rodie.
Pe o scobitoare puneti alternand bucati de branzica cu capsuni. Asezatile pe feliile de chifla prajita.
Puneti feliile de chifla pe o farfurie, alaturi mai adaugati capsuni, bucatele de branzica si feliute de cascaval.
Pentru milkshake: se aleg capsuni cat mai coapte, se pun in blender. Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza totul timp de 1 minut.Bautura este gata. Simplu si rapid!
TIPS:
Cand faceti combinatii sarate cu fructe, e de preferat sa puneti putina sare peste ele…aceasta intensifica aroma, parfumul fructului
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii