autor:

simona stana

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Miel umplut

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2009

Ingrediente
1 jumatate de miel, 250 grame ficat de pui, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 grame ceapa, 4 oua, 300 grame paine, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

9 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Miel umplut

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

14 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • adrianneag

    adrianneag (Chef de cuisine):

    Am testat-o , excelenta, mai ales daca alegi ceapa verde la ingrediente. Stropita cu vin alb de impartasanie, insotita de o mancare de urzici cu usturoi si smantana ca si garnitura, zici ca stai la masa cu ingerii !!!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    murigneau , 11 aprilie 2010

    Simply the best! Arata foarte bine! 2 retete intr-una singura-drob si friptura. Felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    E foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

    O minunatie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 jumatate de miel
  • 250 grame ficat de pui
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 grame ceapa
  • 4 oua
  • 300 grame paine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

20 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

murigneau

Simply the best! Arata foarte bine! 2 retete intr-una singura-drob si friptura. Felicitari

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu usturoi