autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Mini-budinci imbracate in prosciutto

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Ingrediente
4 felii prosciuto, 200 g paste(eu am folosit fusilli), 150 g cascaval ras, 1 ou, o mana porumb din conserva, un praf de sare, piper proaspat macinat, unt pentru uns formele

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi le amestecam cu boabele de porumb si cu 100 g cascaval ras.
Batem bine oul si il incorporam in compozitia de mai sus.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem cu unt formele si captusim fiecare forma in parte cu cate 2 bucati prosciutto.
Impartim compozitia de mai sus in 2 parti si turnam in cele 2 forme.

Deasupra presaram restul de cascaval.
Dam la cuptor,dupa ce l-am preincalzit,la 180 grade si tinem pana cand cascavalul se topeste iar budincile sunt frumos rumenite.
Se serveste atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci imbracate in prosciutto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pasca cu branza sărată a la Sidy

Pasca cu branza sărată a la Sidy

Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min. Brânza se sfărâmă

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Placintele crocante

Placintele crocante

1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei. 2.

10 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Silvia Amalia_Hrusca

    Silvia Amalia_Hrusca (Bucatar) , 06 ianuarie 2014

    suna fff bine ,cred cao sa incerc si eu,

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 felii prosciuto
  • 200 g paste(eu am folosit fusilli)
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • o mana porumb din conserva
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat
  • unt pentru uns formele

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

28 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Silvia Amalia_Hrusca

Silvia Amalia_Hrusca (Bucatar)

suna fff bine ,cred cao sa incerc si eu,

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Ciuperci umplute