Ingrediente
Pentru blat, 500g faina, 40g gris, 2 linguri ulei de masline, 10g drojdie uscata, 330 ml apa calduta, 1 lingurita de zahar, 1 1/2 lingurita de sare, Pentru topping, 2-3 linguri sos de rosii, 200 g telemea de oaie, 75 g kaizer afumat, 10 feliute subtiri de salam Sinaia, 1 carnacior afumat, 1/2 ardei gras rosu, 1 lingurita oregano, 2 oua, 150 g cascaval Emmental, un praf de sare, Pentru uns /tapetat tava, ulei, faina
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
9 voturi
Mod de preparare
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi presaram telemeaua rasa si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de saresi turnam deasupra.
Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.
Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.
Incalzim cuptorul.
Dam la cuptor iar dupa circa 10-15 min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.
Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si apoi scoatem din cuptor.
Sunt delicioase!