autor:

maria mihalache

» » Paste si pizza

Mini-pizza cu branza si afumatura

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Ingrediente
Pentru blat, 500g faina, 40g gris, 2 linguri ulei de masline, 10g drojdie uscata, 330 ml apa calduta, 1 lingurita de zahar, 1 1/2 lingurita de sare, Pentru topping, 2-3 linguri sos de rosii, 200 g telemea de oaie, 75 g kaizer afumat, 10 feliute subtiri de salam Sinaia, 1 carnacior afumat, 1/2 ardei gras rosu, 1 lingurita oregano, 2 oua, 150 g cascaval Emmental, un praf de sare, Pentru uns /tapetat tava, ulei, faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi presaram telemeaua rasa si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de saresi turnam deasupra.
Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.

Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.
Incalzim cuptorul.
Dam la cuptor iar dupa circa 10-15 min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.

Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si apoi scoatem din cuptor.
Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu branza si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle

Tagliatelle

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna

4 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 500g faina
  • 40g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10g drojdie uscata
  • 330 ml apa calduta
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 1/2 lingurita de sare
  • Pentru topping
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 200 g telemea de oaie
  • 75 g kaizer afumat
  • 10 feliute subtiri de salam Sinaia
  • 1 carnacior afumat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita oregano
  • 2 oua
  • 150 g cascaval Emmental
  • un praf de sare
  • Pentru uns /tapetat tava
  • ulei
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Spaghetti cu sos picant de vitel