autor:

maria mihalache

» » Paste si pizza

Mini-pizza cu branza si afumatura

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Ingrediente
Pentru blat, 500g faina, 40g gris, 2 linguri ulei de masline, 10g drojdie uscata, 330 ml apa calduta, 1 lingurita de zahar, 1 1/2 lingurita de sare, Pentru topping, 2-3 linguri sos de rosii, 200 g telemea de oaie, 75 g kaizer afumat, 10 feliute subtiri de salam Sinaia, 1 carnacior afumat, 1/2 ardei gras rosu, 1 lingurita oregano, 2 oua, 150 g cascaval Emmental, un praf de sare, Pentru uns /tapetat tava, ulei, faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi presaram telemeaua rasa si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de saresi turnam deasupra.
Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.

Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.
Incalzim cuptorul.
Dam la cuptor iar dupa circa 10-15 min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.

Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si apoi scoatem din cuptor.
Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu branza si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu paste, branza si ton

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spirale cu sunca si cascaval

Spirale cu sunca si cascaval

Poate fi un mic dejun satios, o cina sau chiar pachetel pentru scoala sau serviciu! Aluat: Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 500g faina
  • 40g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10g drojdie uscata
  • 330 ml apa calduta
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 1/2 lingurita de sare
  • Pentru topping
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 200 g telemea de oaie
  • 75 g kaizer afumat
  • 10 feliute subtiri de salam Sinaia
  • 1 carnacior afumat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita oregano
  • 2 oua
  • 150 g cascaval Emmental
  • un praf de sare
  • Pentru uns /tapetat tava
  • ulei
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gnocchi de cartofi