Se curata bostanul si merele, se rad apoi se pun intr-un vas pe foc mic impreuna cu ulei zahar si un praf de sare;se amesteca mereu sa nu se lipeasca, apoi dupa ce a scazut apa din ele, se da la rece si abia dupa ce s-a racit se adauga scortisoara si alte mirodenii.
Din rulou se taie foi de marimea tavii, se pune pe fiecare foaie 2linguri de umplutura, deasupra miez de nuca taiat, se ruleaza si se pun rulourile in tava pe hartie de copt; se ung rulourile cu putin ulei si se lasa la cuptor 20min iar dupa ce s-au rumenit,se scot si se pudreaza cu zahar.
Placinta cu bostan se serveste rece.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu