Desfacem aluatul in foietaj, il intindem pe masa (planseta) de lucru, si taiem cu mare arta, cu un cutit, mic , circular, 16 forme rotunde (16-nr meu norocos la loto, nu ?) cu diametrul ceva mai mare ca al capsunilor. Amestecam migdalele cu 2 linguri zahar tos si cu un picut de apa pana se formeaza o pasta. In tava de copt, punem hartie pergament, iar pe ea, asezam echidistant si apolitic, cele 16 forme rotunde de foietaj. Peste ele punem pasta de migdale, cu ajutorul careia lipim capsunile cu baza mare curatata de palariuta verde, si presuram pe ele zaharul tos, ramas. Dam la cuptor,( la mine au fost gata, evident in 16 minute ), apoi le scoatem, le pudram cu zaharul ornamental si gataaa! POFTA BUNA COPII !!!!!!, CUGETARE : Fa lucrurile usoare ca si cum ar fi grele si pe cele grele, ca si cum ar fi usoare. - B. GRACIAN

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii