Pentru blat, se topeste glazura dupa instructiunile de pe plic.
Pentru blat, se topeste glazura dupa instructiunile de pe plic, apoi se amesteca cu mixul de alune, taiate marunt cu cutitul.
Se pun pe un platou mic, doua inele de inox si se imparte compozitia pentru blat in fiecare inel, se niveleaza, se preseaza putin cu lingura, apoi se lasa la frigider sa se intareasca; este un blat crocant, nu va asteptati sa fie moale, chiar si la taiat va fi putin mai dificil.
Intr-un castron, se amesteca bine iaurtul cu branza, apoi gelatina hidratata si topita pe bain-marie, in suc de portocale, la final mierea, cateva picaturi de esenta de rom, iar dupa omogenizare se imparte crema in cele doua inele, se niveleaza, apoi se lasa la frigider cateva ore sau pentru siguranta pana a doua zi.
Se trece cu un cutit in jurul cremei din inele, se scot inelele, apoi se orneaza cu alune si miere deasupra.
Se taie si se serveste.
Sfatul meu: cu aceste ingrediente, se poate pregati foarte bine un tort obisnuit, cu diametrul de 18-20 cm, pentru ca rezulta o crema destul de multa, doar pentru doua inele, sau cine dispune de mai multe inele, se pot pune fiecare tortulet pe cate o farfurie.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii