Sosul
Se bat ouale cu sucul de rosii,2 linguri de ulei se condimenteaza dupa gust.Painea se trece prin sos si se asaza in vas de yena uns cu unt.Peste feliile de paine se asaza :
castravetele, ceapa verde si mezelul taiat cuburi mici si cascavalul dat pe razatoarea fina.
Sosul ramas se intinde peste feliile de paine. Se coace 15 minute la foc iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii