Spalam coacazele si ii lasam sa se curga, apoi, cu ajutorul unei furculite scoatem boabele de coacaze de pe ciorchine. Punem boabele intr-un vas, presarim cu 1/3 din zahar si o punem la o parte. Topim untul sau margarina intr-o cratita si lasam sa se raceasca un pic. Intre timp batem ouale cu zaharul ramas, adaugam treptat untul topit si laptele. La aceasta compozitie adaugam coacazele si amestecam usor.Amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat la aceasta compozitie.
Tapetam formele de muffin cu hartiute speciale pentru muffin si incalzim cuptorul la 180 grade. Umplem formele de muffin cu aluat, avand grija sa nu fie pline, numai pana la 2/3, fiindca prajiturelele vor creste mult in cuptor. Ii coacem 20-25 minute.
Dupa ce i-am scos, ii lasam sa mai stea in forma 5-10 minute, apoi se pot scoate cu usurinta. Se serveste presarit cu zahar pudra.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii