Muffins ciocolatosi a la Laura S.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Muffins ciocolatosi a la Laura S.

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 150ml ulei
  • - 300ml lapte in amestec cu rom
  • - 250g zahar
  • - 350g faina
  • - 50g cacao
  • - 150g gem,de preferinta caise sau capsuni
  • - 1 pac. praf copt

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 180°C.Formele de muffins se ung si se infaineaza.Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit.Se adaoga uleiul ,gemul ,laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt.Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in 24 forme de muffins.Acestea se introduc in cuptor si se coc ca. 25 min.(pentru siguranta,este bine a se faca proba cu scobitoarea)Se decoreaza (vezi foto)dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise