Muffins ciocolatosi a la Laura S.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Muffins ciocolatosi a la Laura S.

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 150ml ulei
  • - 300ml lapte in amestec cu rom
  • - 250g zahar
  • - 350g faina
  • - 50g cacao
  • - 150g gem,de preferinta caise sau capsuni
  • - 1 pac. praf copt

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 180°C.Formele de muffins se ung si se infaineaza.Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit.Se adaoga uleiul ,gemul ,laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt.Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in 24 forme de muffins.Acestea se introduc in cuptor si se coc ca. 25 min.(pentru siguranta,este bine a se faca proba cu scobitoarea)Se decoreaza (vezi foto)dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise