Cuptorul se incinge la 180°C.Formele de muffins se ung si se infaineaza.Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit.Se adaoga uleiul ,gemul ,laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt.Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in 24 forme de muffins.Acestea se introduc in cuptor si se coc ca. 25 min.(pentru siguranta,este bine a se faca proba cu scobitoarea)Se decoreaza (vezi foto)dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii