Intr-un bol amestecam faina,fulgii de ovaz,faina de malai(sau gris),ghimbirul,praful de copt,bicarbonatul de sodiu.
In alt bol amestecam iaurtul,mierea,uleiul si oul.Se toarna compozitia "uda" peste faina si amestecam pana s-a omogenizat.Se adauga fructele si se amesteca(cu grija sa nu zdrobim prea tare fructele).
Se toarna in forme de muffin si se coc 25min. la 200C.
Aceste muffinuri nu sunt foarte dulci.Daca le vreti mai dulci dublati cantitatea de miere sau mai puneti 1/2 cana zahar brun.Se servesc cu inghetata de vanilie,sau cu sos de mere
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii