Intr-un bol amestecam faina,fulgii de ovaz,faina de malai(sau gris),ghimbirul,praful de copt,bicarbonatul de sodiu.
In alt bol amestecam iaurtul,mierea,uleiul si oul.Se toarna compozitia "uda" peste faina si amestecam pana s-a omogenizat.Se adauga fructele si se amesteca(cu grija sa nu zdrobim prea tare fructele).
Se toarna in forme de muffin si se coc 25min. la 200C.
Aceste muffinuri nu sunt foarte dulci.Daca le vreti mai dulci dublati cantitatea de miere sau mai puneti 1/2 cana zahar brun.Se servesc cu inghetata de vanilie,sau cu sos de mere
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii