Se piseaza usturoiul foarte bine pana devine ca o pasta.Se pune usturoiul intr un bol sau castronas,apoi putina sare si putina maioneza si se freaca bine.Treptat se pune si restul de maioneza dupa care adaugati smantana si amestecati foarte bine.Pe parcurs se poate gusta si se adauga sare dupa gust.La final se pune otet ,masura fiind chiar dopul de la otet si anume 1 dop, maxim 1 dop si jumatate.Se poate servi la cartofi prajiti cu copane de pui prajite.Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii