Mod preparare
Piure:
Curatati cartofii de coaja si ii puneti intr-o cratita la fiert pana ii vedeti ca s-au facut foarte moi.
Luati cratita de pe foc si cu un tel bateti cartofii pana se fac pasta. Daca va e mai usor, folositi mixerul, adaugati untul si amestecati. Ulterior, adaugati laptele, sarea si amestecati bine.
Compozitia de carne:
Tocati ceapa marunt si o puneti la calit in putin ulei pana devine sticloasa, adaugati carnea in tigaie si lasati pana devine alba. Din cand in cand amestecam carnea cu ceapa, apoi adaugam bulionul. Amestecam si mai lasam cateva minute sa fiarba impreuna. Dupa ce se raceste se adauga ouale si smantana.
Mod de asamblare:
Luati o tava de yena (sau ce tava aveti) si puneti jumatate din piure in ea, apoi adaugati peste piure compozitia din carne. Se bat 2 oua si se pun deasupra.Taiati rosii felii si ornati musacaua; eu acum nu am avut rosii asa ca am facut cerculete din bulion.
Poza este facuta inainte da a fi bagata in cuptor.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii