Se curăţă cartofii şi se taie felii de grosimea unui deget. Se presară cu puţină sare, se lasă câteva minute să stea cu sarea apoi se şterg cu un prosop şi se prăjesc pe ambele părţi.
Se toacă ceapa, se pune la călit intr-o tigaie cu puţin ulei. După ce s-a inmuiat puţin se adaugă carnea tocată. Se adaugă sare şi piper şi se lasă tocătura să se prăjească foarte puţin, ea trebuind să rămână mustoasă.
Într-o cratiţă (sau un vas termorezistent) unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet se aşază un rând de cartofi, apoi un rând de carne, se presară pătrunjelul tocat. Se procedează astfel până se termină cartofii şi carnea, având grijă ca ultimul rând să fie de cartofi. Se toarnă o lingură de bulion amestecată cu un pahar de zeamă de carne. Vara peste cartofi se pune un rând de roşii tăiate felii, atunci nu se mai pune bulionul cu zeama de carne.
Se dă la cuptor până scade bine.
Poftă bună!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii