Intr-o craticioara am pus putin ulei si am acoperit fundul cratitei cu felii de cartofi.Carnea am amestecat-o cu ceapa si patrunjelul tocate marunt, morcovul dat de razatoare,cascaval ras, delikat, piper, chili si putin oregano.Punem si carnea si o intindem cat sa acopere in intregime cartofi.Peste carne am pus cateva boabe de porumb fierte (se gasesc in conserve de porumb dulce fiert)si cascaval ras.Am acoperit cu cartofi toata carnea, cat se poate de bine.Am pus si cea de-a doua parte de carne, pe care am amestecat-o cu porumb si cascaval ras.Am pus si ultima parte de cartofi si acum o dam la cuptor pentru 35-40 minute, la foc potrivit.Cand cartofi sunt aproape facut pun cele doua oua batute peste musaca, ouale formeaza crusta. Cand sa rumenit frumos inseamna ca este gata (eu de obicei o mai las 5-8 min, sa fie mai crocanta).O portie de musaca care nu a vrut sub nici o forma sa stea dreapta asa ca am trantit-o intr-o parte.Este foarte buna atat calda cat si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii