Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face un piure in care se adauga unt si 1-2 linguri de smantana.
Separat,intr-o tigaie incepem prin a cali ceapa impreuna cu carnea de curcan tocata.Apoi se adauga ciupercile tocate si sucul de rosii.Dupa 5 minute,oprim focul,lasam sa se racoreasca,dupa care adaugam oul batut ,1-2 linguri de smantana si condimentam dupa gust.
Vom unge o tava yena cu putin unt/ulei,apoi vom monta musacaua noastra,alternand un strat de piure-un strat de carne,ultimul strat fiind cel de carne.
La final se presara cascaval ras si se decoreaza cu rosii cherry,dupa care se introduce la cuptor pentru 10-15 minute.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii