Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc
cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind
de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca
de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai
adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii