autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de porc a la toscana

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
300g muschi de porc,1 lingura ulei de masline,sare,piper,2 catei usturoi, frunze de salvie,1 conserva boabe de fasole alba,1 conserva rosii decojite,zahar,patrunjel,busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiul se condimenteaza si se prajeste in ulei incins.Se adauga usturoi si salvie tocate si se prajesc impreuna cu muschiul 2 minute.Carnea se scoate ,se inveleste in folie de aluminiu si se pastreaza la cald.Fasolea si rosiile se calesc impreuna 5-6 minute,se adauga sare,piper si zahar.La compozitia de fasole se pune 1/2 din cantitatea de verdeata.In restul de verdeata se tavaleste muschiul.Muschiul se taie felii si se serveste alaturi de garnitura de fasole.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la toscana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi natur

Friptura de porc cu cartofi natur

Ceafa se spala, cartofii se curata si se taie in felii mai maricele. Ardeiul se taie julien, costita

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g muschi de porc,1 lingura ulei de masline,sare,piper,2 catei usturoi, frunze de salvie,1 conserva boabe de fasole alba,1 conserva rosii decojite,zahar,patrunjel,busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel in vin rosu