Muschiul se condimenteaza si se prajeste in ulei incins.Se adauga usturoi si salvie tocate si se prajesc impreuna cu muschiul 2 minute.Carnea se scoate ,se inveleste in folie de aluminiu si se pastreaza la cald.Fasolea si rosiile se calesc impreuna 5-6 minute,se adauga sare,piper si zahar.La compozitia de fasole se pune 1/2 din cantitatea de verdeata.In restul de verdeata se tavaleste muschiul.Muschiul se taie felii si se serveste alaturi de garnitura de fasole.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii