autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu trei sosuri

Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2011

Ingrediente
3 felii de muschi file de porc, circa 400 g in total, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, 3 pachete de unt, la temperatura camerei, 1 lingura de marar proaspat, tocat marunt, 1 lingurita de boia iute, 1 lingurita de boia dulce, 1 lingura de patrunjel proaspat, tocat marunt, 1 lingurita de coaja de lamaie, rasa fin, 3 catei de usturoi, 1 lingura de mustar iute, 1 lingura de tarhon proaspat, tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aceasta reteta este extrem de simpla si va ofera mai multe variante de a asezona carnea, dupa ce este prajita. Asezonarea se face cu ajutorul unor sosuri pe baza de unt si diverse condimente, numite “unturi compozite”.

Se toaca marunt usturoiul si se piseaza cu sare. Se incinge cuptorul la 150 °C.

Se alifiaza fiecare pachet cu unt separat. Se sareaza si se pipereaza.
Un pachet se combina cu marar, boia iute si boia dulce.
Al doilea pachet se combina cu patrunjel, coaja de lamaie si usturoi.
Al treilea pachet se combina cu mustar si tarhon.
Se ruleaza fiecare pachet si se pune in frigider.

Se unge carnea cu putin ulei. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge o tigaie. Se prajeste carnea la foc mediu, pe partea de prezentare, pana ce incepe sa sangereze la suprafata. Se intoarce si se prajeste pana ce apare la suprafata suc sangeriu.

Se pune pe fiecare bucata de carne cate o rondea diferita de sos de unt si se pune in cuptor 1-2 minute, ca sa se continue gatitul fara a exista pericolul arderii carnii, si ca untul sa se topeasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu trei sosuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui

Ghiveci cu legume si piept de pui

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

-Se fierb tare 18 ouă de prepeliță. -Se spală ardeii și se taie sub formă de bețișoare. -Se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 august 2011

    5 stelute si felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 felii de muschi file de porc
  • circa 400 g in total
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • 3 pachete de unt
  • la temperatura camerei
  • 1 lingura de marar proaspat
  • tocat marunt
  • 1 lingurita de boia iute
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingura de patrunjel proaspat
  • tocat marunt
  • 1 lingurita de coaja de lamaie
  • rasa fin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de mustar iute
  • 1 lingura de tarhon proaspat
  • tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Popovici
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Alexandrina

Alexandrina (Chef de cuisine)

5 stelute si felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Aripi de raţă cu varză