autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de vita in aluat

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
800g muschi de vita,350g faina,2 oua,150g unt, ulei masline,50ml lapte, spanac,1 ceapa,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Muschiul se curata de tendoane,se spala ,se scurge de apa si se sterge cu un servet de bucatarie..Se presara cu sare si piper si se prajeste la foc mare in 50g unt.Se rumeneste pe toate partile apoi se scoate,muschiul,si se pastreaza la cald.
Ptr. aluat se amesteca intr-un castron faina cu untul ramas,1 ou,laptele si sare.Se framanta aluatul bine ,apoi se lasa sa se odihneasca 15 minute.
Intre timp ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 3-4 minute.Adaugati spanacul si se mai caleste 10 minute la foc mic.
Aluatul se intinde in foaie subtire.Intindeti spanacul pe foaie,puneti muschiul prajit intr-o margine,apoi rulati foaia de aluat,taiati partile in exces si presati pe margini.
Din aluatul ramas puteti decupa diverse forme(stelute,braduti)pe care le asezati deasupra ruladei.Ungeti rulada cu ou ,puneti-o intr-o tava pe hartie de copt si coaceti la foc potrivit 50 minute pana se rumeneste deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure de vanat la cuptor cu arpagic si masline

Iepure de vanat la cuptor cu arpagic si masline

Iepurele se curata de pielite, se portioneaza si se spala foarte bine. Intr-o oala se adauga toate

7 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Cote de miel premier

Cote de miel premier

Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul,

4 voturi    7 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Este o reteta gustoasa, desigur.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    O bunatate.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    E foarte bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 800g muschi de vita,350g faina,2 oua,150g unt, ulei masline,50ml lapte, spanac,1 ceapa,

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este o reteta gustoasa, desigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui cu legume si pere