Muschiul se curata de tendoane,se spala ,se scurge de apa si se sterge cu un servet de bucatarie..Se presara cu sare si piper si se prajeste la foc mare in 50g unt.Se rumeneste pe toate partile apoi se scoate,muschiul,si se pastreaza la cald.
Ptr. aluat se amesteca intr-un castron faina cu untul ramas,1 ou,laptele si sare.Se framanta aluatul bine ,apoi se lasa sa se odihneasca 15 minute.
Intre timp ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 3-4 minute.Adaugati spanacul si se mai caleste 10 minute la foc mic.
Aluatul se intinde in foaie subtire.Intindeti spanacul pe foaie,puneti muschiul prajit intr-o margine,apoi rulati foaia de aluat,taiati partile in exces si presati pe margini.
Din aluatul ramas puteti decupa diverse forme(stelute,braduti)pe care le asezati deasupra ruladei.Ungeti rulada cu ou ,puneti-o intr-o tava pe hartie de copt si coaceti la foc potrivit 50 minute pana se rumeneste deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii