autor:

zana b.

» » Fripturi

Muschi de vitel cu verdeturi si nuci-1 portie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
200g broccoli, sare, patrunjel, cimbru, 25g nuci, 20g smantana, piper alb, 1 muschi de vita, 2 felii de costita, 5ml ulei, 75ml supa instant sau 1 lingura de cherry sec, 60ml lapte, 30g fulgi de cartofi, nucsoara rasa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati broccoli in buchetele mici si fierbeti-le in apa cu sare 10 min.Taiati verdeturile si nucile marunt.Amestecati-le apoi cu smantana,sare si piper dupa gust.Infasurati muschiul de vita in felii de costita,legati-l cu ata sau sfoara si condimentati.Prajiti friptura intr-o tigaie cu ulei incins 3-4 min. pe o parte.Intoarceti-o si presarati deasupra amestecul de verdeturi si nuci;mai lasati 3-4 min. la prajit.Stingeti cu supa sau cu cherry.Din lapte si fulgi de cartofi faceti un piure.Scurgeti buchetelele de broccoli si condimentati-le cu nucsoara.Indepartati feliile de costita si serviti muschiul cu broccoli,piure de cartofi si garnisiti cu cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel cu verdeturi si nuci-1 portie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui  in  stil  Maur* la cuptor (Frango á Mouros)

Pui in stil Maur* la cuptor (Frango á Mouros)

1)Condimenteazã puiul intreg cu sare si piper, pãtrunjel sec. 2)Dã prin presã usturoiul si fã

5 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200g broccoli
  • sare
  • patrunjel
  • cimbru
  • 25g nuci
  • 20g smantana
  • piper alb
  • 1 muschi de vita
  • 2 felii de costita
  • 5ml ulei
  • 75ml supa instant sau 1 lingura de cherry sec
  • 60ml lapte
  • 30g fulgi de cartofi
  • nucsoara rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu struguri si sampanie