Taiati broccoli in buchetele mici si fierbeti-le in apa cu sare 10 min.Taiati verdeturile si nucile marunt.Amestecati-le apoi cu smantana,sare si piper dupa gust.Infasurati muschiul de vita in felii de costita,legati-l cu ata sau sfoara si condimentati.Prajiti friptura intr-o tigaie cu ulei incins 3-4 min. pe o parte.Intoarceti-o si presarati deasupra amestecul de verdeturi si nuci;mai lasati 3-4 min. la prajit.Stingeti cu supa sau cu cherry.Din lapte si fulgi de cartofi faceti un piure.Scurgeti buchetelele de broccoli si condimentati-le cu nucsoara.Indepartati feliile de costita si serviti muschiul cu broccoli,piure de cartofi si garnisiti cu cimbru.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii