Taiati broccoli in buchetele mici si fierbeti-le in apa cu sare 10 min.Taiati verdeturile si nucile marunt.Amestecati-le apoi cu smantana,sare si piper dupa gust.Infasurati muschiul de vita in felii de costita,legati-l cu ata sau sfoara si condimentati.Prajiti friptura intr-o tigaie cu ulei incins 3-4 min. pe o parte.Intoarceti-o si presarati deasupra amestecul de verdeturi si nuci;mai lasati 3-4 min. la prajit.Stingeti cu supa sau cu cherry.Din lapte si fulgi de cartofi faceti un piure.Scurgeti buchetelele de broccoli si condimentati-le cu nucsoara.Indepartati feliile de costita si serviti muschiul cu broccoli,piure de cartofi si garnisiti cu cimbru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii