In tigae se pune 20 gr unt si 2 linguri de ulei,se lasa sa se incinga si se adauga muschiuletul de porc taiat felii,batute cu ciocanul de carne si trecute prin faina.
Se prajesc pe ambele parti,se sareaza,se pipereaza si se mai coc 2 3 min dupa care se scot pe un servetel.
In tigae peste ce a ramas se pune sucul de lamaie,restul de unt si o lingurita faina.
Se omogenizeaza pana se obtine un sos gros si se adauga carnea.se coace la foc iute cateva minute sa se insaporeasca.
Se servesc cu suc de lamaie deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii