Am folosit 6 kg de struguri proaspeti cu boabe sanatoase si bine coapte.Mai întâi se desprind boabele de pe ciorchine pentru a le pregăti pentru zdrobit.
Cu ajutorul unui storcator de fructe am zdrobit boabele iar sucul rezultat l-am strecurat printr-o sita fina. Pasta ramasa se trece din nou prin storcator pana pasta ramane uscata .
Sucul obtinut se lasa sa se limpezeasca 1-2 zile apoi se consuma. Anul acesta am lasat putin must sa se transforme in vin... Am adaugat 100 g zahar la 1,6 l must si l-am lasat sa-si urmeze procesul de fierbere. L-am tras in sticla dupa vreo 2 saptamani si a un vin limpede si delicios...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii