Perele curatate de coaja si casuta cu seminte,se taie si se pun intr-un vas cu apa pe foc,impreuna cu zahar si anason;dupa 30min de fiert,se strecoara perele fara sa se arunce zeama,se scoate anasonul apoi se paseaza la blender,piureul obtinut se amesteca cu zeama de la fiert,se trece prin sita,se apune din nou pe foc,se potriveste de gust,se stoarce lamaia iar dupa cateva clocote se pune fierbinte in sticle la fel ca si sucul de rosii apoi se racesc in patura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii