Perele curatate de coaja si casuta cu seminte,se taie si se pun intr-un vas cu apa pe foc,impreuna cu zahar si anason;dupa 30min de fiert,se strecoara perele fara sa se arunce zeama,se scoate anasonul apoi se paseaza la blender,piureul obtinut se amesteca cu zeama de la fiert,se trece prin sita,se apune din nou pe foc,se potriveste de gust,se stoarce lamaia iar dupa cateva clocote se pune fierbinte in sticle la fel ca si sucul de rosii apoi se racesc in patura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii