Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente accesibile, perfecta pentru orice ocazie.
Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava de 25x30 cm cu hartie de copt.
Intr-un bol mare, bate ouale cu zaharul si un praf de sare pana devin spumoase si usor albe. Adauga uleiul, esenta de vanilie sau rom, si continua sa amesteci pana la omogenizare.
Incorporeaza iaurtul sau laptele batut in amestecul de oua si zahar, amestecand usor.
Intr-un alt bol, cerne faina, cacao si praful de copt. Adauga-le treptat in amestecul umed, amestecand usor cu o spatula sau cu mixerul la viteza mica, pana obtii un aluat omogen.
Adauga fulgii de cocos si ciocolata neagra maruntita, amestecand usor pana se distribuie uniform.
Toarna aluatul in tava pregatita si niveleaza-l cu o spatula.
Coace negresa in cuptorul preincalzit timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul scobitorii (scobitoarea iese curata).
Lasa negresa sa se raceasca complet in tava, apoi taie-o in patrate. Poti sa o servesti simpla, decorata cu fulgi de cocos sau cu o glazura de ciocolata, daca doresti.
Incearca si reteta de negresa cu picaturi de ciocolata si zmeura, negresa pufoasa de post sau negresa cu stafide si nuca. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii