Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in robotul de bucatarie, inclusiv ciocolata rupta in bucati, si se mixeaza pana capata consistenta unui aluat.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se pun dupa preferinta nucile , fructele confiate , coaja portocala, si se da la cuptor pentru 35-45 de minute, pana trece testul scobitorii.
Se poate servi cu inghetata alaturi.
Este o reteta rapida si foarte gustoasa, cu multa , multa ciocolata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii