Prajitura cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu morcovi

Ingrediente

  • O prajitura minunata ca textura, moale si pufoasa iar culoarea este atragatoare
  • 2 oua
  • 4 lg zahar tos
  • 3 lg zahar pudra vanilat
  • 60 gr unt pe care il vom topi
  • 3 lg ulei
  • 200 gr morcovi rasi prin razatoarea mica
  • 1 plic pf de copt
  • 160 gr faina
  • 1/2 lgt scortisoara
  • 2 maini de stafide hidratate in vanilie si rom
  • se poate folosi ghimbir proaspat sau macinat merge de minune in conbinatie cu morcovii

Mod de preparare

Ouale se bat cu un praf de sare dupa care se mixeaza treptat cu zaharul. Adaugam untul topit si racit apoi uleiul, morcovii si stafidele pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si scortisoara. Se pune faina in reprize si se mixeaza la viteza cea mai mica pana se incorporeaza cu totul. Dam la cuptor la 180 de grade pt 30-40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor