Omleta cu sunca la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu sunca la cuptor

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaca
  • 300 gr sunca de porc
  • 7 oua de prepelita
  • sare
  • 2 lg branza quark
  • 1 legatura marar verde
  • piper

Mod de preparare

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita .Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete.Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se Adauga sare si piper si se mai adauga mararul verde tocat marunt.Se amesteca toate si se pune compozitia in forme .Se da la cuptorul preincalzit pana se coace omleta.Cand este gata se scoate din cuptor,apoi se scoate din forme si se serveste .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise