Omleta cu sunca la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu sunca la cuptor

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaca
  • 300 gr sunca de porc
  • 7 oua de prepelita
  • sare
  • 2 lg branza quark
  • 1 legatura marar verde
  • piper

Mod de preparare

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita .Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete.Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se Adauga sare si piper si se mai adauga mararul verde tocat marunt.Se amesteca toate si se pune compozitia in forme .Se da la cuptorul preincalzit pana se coace omleta.Cand este gata se scoate din cuptor,apoi se scoate din forme si se serveste .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise