Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita .Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete.Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se Adauga sare si piper si se mai adauga mararul verde tocat marunt.Se amesteca toate si se pune compozitia in forme .Se da la cuptorul preincalzit pana se coace omleta.Cand este gata se scoate din cuptor,apoi se scoate din forme si se serveste .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii