Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu.
Se unge vasul cu unt din abundenta si se adauga cartofii curatati si feliati.
Se presara peste ei, sare si busuioc si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.
Dupa coacere, transferam cartofii in vasul in care vom pregati omleta, pe care de asemeni l-am uns cu putin unt.
Asezam printre cartofi chiftelele taiate in doua si fleica de porc, de asemeni feliata mai marunt.
Amestecam cele 4 oua cu putina sare si piper si le intindem peste ingredientele din vas.
Asezam la mijloc si crenguta de rosii si dam vasul la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand omleta este gata.
Cu 5 minute inainte de stingerea focului, am presarat peste omleta si putin cascaval ras.
Se serveste calda, fara paine, cu legume sau muraturi, sau cu un pahar de iaurt.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii