Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu.
Se unge vasul cu unt din abundenta si se adauga cartofii curatati si feliati.
Se presara peste ei, sare si busuioc si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.
Dupa coacere, transferam cartofii in vasul in care vom pregati omleta, pe care de asemeni l-am uns cu putin unt.
Asezam printre cartofi chiftelele taiate in doua si fleica de porc, de asemeni feliata mai marunt.
Amestecam cele 4 oua cu putina sare si piper si le intindem peste ingredientele din vas.
Asezam la mijloc si crenguta de rosii si dam vasul la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand omleta este gata.
Cu 5 minute inainte de stingerea focului, am presarat peste omleta si putin cascaval ras.
Se serveste calda, fara paine, cu legume sau muraturi, sau cu un pahar de iaurt.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii