autor:

andraconstantinescu

» » Aperitive cu oua

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Ingrediente
o chifla, un ou, doua felii de muschi tiganesc, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.



Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la chifla si se impacheteaza in hartie de aluminiu. Se baga la cuptor circa 30 de minute, dupa care se poate servi sau se poate lua la pachet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou cu muschi tiganesc in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

Incepem prin a pregati aluatul: Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu oua
Oua in cuib de bacon la cuptor

Oua in cuib de bacon la cuptor

Luam o tava de briose ( sau forme mici de ceramica daca aveti). O ungem foarte bine cu unt, altfel

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • o chifla
  • un ou
  • doua felii de muschi tiganesc
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta pe pat de bacon cu parmezan