Ouale se fierb in coaja, dupa ce s-au fiert se tin pentru citeva minute in apa rece pentru a putea fi decojite mai usor. Se decojesc, se taie jumatati, se scoate galbenusul si se faramiteaza bine, se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gustul fiecaruia si se mixeaza bine pana obtinem o pasta fina. Cu aceasta se vor umple albusurile. Se decoreaza cu patrunjel.
Pofta buna !
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii