autor:

My Fancy Cake

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua umplute

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Ingrediente
9 oua, 2 linguri mustar, sare, piper, 50 ml ulei, 100 gr unt, 2 linguri zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.
Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel

8 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adrian Chirila , 27 decembrie 2014

    domnule esti vicios !!!.....beton completarea de reteta !!!! bravos...

  • Fara foto

    Rodica Ardelean , 26 decembrie 2014

    si eu le fac cu pateu,si in maioneza pun smantana piper ,sare,si toc castravete murat marunt ,il storc de zeama si ii pun in sosul de la oua sunt mult nai usoare pt.stomac,si ff gustoase

  • Fara foto

    Axente Luca , 15 decembrie 2014

    PENTRU CEI CARE REDACTEAZA ACESTE PAGINI: Când ne mai lăsaţi, acum în prag de Crăcin, cu sfaturile pentru Paşte? Nu credeţi că este deplasat?

    • Fara foto

      Axente Luca , 15 decembrie 2014

      Vă recomand să puneţi în umplutură nişte cârnat afumat sau şuncă, tăiate foarte marunt, pate şi frunze de pătrunjel proaspăt, tocat fin. Ouăle umplute se ornează cu feliuţe de gogoşar şi/sau castravete murate, boabe de piper, felii de măsline. Pe platou se pun frunze de salată verde şi apoi ouăle. Lângă platoul cu ouă umplute, se va pune o sosieră cu sos tartar.

    • Fara foto

      Elena Ciortea , 21 septembrie 2014

      eu pun piept de pui fiert in supa iar in maioneza pun smantanaCei din casa mea le adora

    • Fara foto

      Mihaela Elena Andrei Ciubotaru , 16 aprilie 2014

      eu le pun ton in suc propriu scurs si ies delicioase sii putin patrunjel proaspat tocat foarte marunt

    • Fara foto

      Chiriac Dumitru , 16 aprilie 2014

      Cum spune si Florentina, merge si cu pateu, am facut si eu asa si sunt delicioase :D

    • Fara foto

      Petre Florentina , 16 aprilie 2014

      As dori sa vin si eu cu o sugestie:in loc de unt puteti pune cele 8 oua ,aprox 50 gr de pateu,ies si mai bine la gust si "cad"asa greu la stomac..pt ca maioneza impreuna cu untul...rezulta de aici un continut prea "greu",cu drag.

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2011

      Simplu si bun!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2011

      O reteta simpla si la indemana atunci cand trebuie sa pregatesti ceva rapid.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

Simplu si bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gogosele din cartofi