Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 9 oua
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 100 gr unt
  • 2 linguri zeama de lamaie.

Mod de preparare

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.

Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise