Pentru inceput punem 10 oua la fiert timp de 20 minute (in total, sa fiarba minim 10 pentru a fi tari). Intre timp din restul de 2 oua ramase, mai precis din galbenusurile lor impreuna cu sarea, mustarul si ulei facem o maioneza (mustarul se adauga la inceput, uleiul treptat cate putin sa nu se taie). Dupa ce am facut cantitatea dorita o impartim in doua, intr-un castronel sa fie mai multa si cea mai putina ramasa o bagam la rece.
In cea ramasa adaugam pateul, ceapa verde tocata marunt marunt. Dupa ce s-au fiert ouale le decojim si le taiem in 2 pe lung. Galbenusurile le pisam si le adaugam peste ceapa maioneza si pateu , le amestecam pana devine o pasta omogena.
Cu o lingurita luam din compozitie si umplem albusul de la ou uramd sa le asezam cu umplutura in jos pe un platou. Maioneza ramasa se amesteca cu smantana si se adauga sosul rezultat peste oua.
Se dau la rece!
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii