autor:

Vacariu_Fabiana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua umplute

Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2014

Ingrediente
12 oua, 150 pateu pui sau porc, 3-4 fire ceapa verde, ulei, 3 linguri smantana, 1 lingurita mustar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput punem 10 oua la fiert timp de 20 minute (in total, sa fiarba minim 10 pentru a fi tari). Intre timp din restul de 2 oua ramase, mai precis din galbenusurile lor impreuna cu sarea, mustarul si ulei facem o maioneza (mustarul se adauga la inceput, uleiul treptat cate putin sa nu se taie). Dupa ce am facut cantitatea dorita o impartim in doua, intr-un castronel sa fie mai multa si cea mai putina ramasa o bagam la rece.



In cea ramasa adaugam pateul, ceapa verde tocata marunt marunt. Dupa ce s-au fiert ouale le decojim si le taiem in 2 pe lung. Galbenusurile le pisam si le adaugam peste ceapa maioneza si pateu , le amestecam pana devine o pasta omogena.



Cu o lingurita luam din compozitie si umplem albusul de la ou uramd sa le asezam cu umplutura in jos pe un platou. Maioneza ramasa se amesteca cu smantana si se adauga sosul rezultat peste oua.



Se dau la rece!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

7 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu avocado

Curat ouale, le tai in jumatate,separ galbenusurile.Pasez avocado curatat de coaja, zeama de lamaie,gabenusurile,uleiul,mustarul,prazul

13 voturi    10 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Apostol , 17 martie 2015

    Foarte bune retete ,

  • Vacariu_Fabiana

    Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2014

    multumesc frumos !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2014

    arata bine,interesant mod de a umple ouale si de a le prezenta.Felicitari!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 12 oua
  • 150 pateu pui sau porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vacariu_Fabiana
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Panda

Prajitura Panda

Se bat spuma albusurile de la oua, impreuna cu sarea pana se intaresc putin, treptat se adauga zaharul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)

multumesc frumos !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

3 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Fulg de nea aperitiv