Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel deshidratat si cimbru.Maioneza se poate face cu cateva galbenuse din ouale fierte,eu am pus si un galbenus crud...am pus o lingurita de mustarulei,sare,piper,am amestecat cu mixerul,am pus ulei putin cate putin,la urma am pus usturoiul pisat si am batut bine,se poate pune si putin suc de lamaie.Am mixat pasta de galbenuse cu putina maioneza,am umplut jumatatile de albuse.Pasta ramasa am pus-o intr-o sosiera pe masa,se poate pastra pt. sandviciuri....In farfuria de servit se pune salata verde,ouale cu albusul in sus,restul de maioneza,orneaza cu rosii,masline,patrunjel proaspat,masline,ardei felii,am pus si o steluta de Anis(nu stiu cum se zice in romana).I-mi place acest aperitiv de mica,fiind o familie numeroasa faceam muuulte.....la aniversari si sarbatori nu lipseau.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii