Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • patrunjel proaspat si deshidratat
  • 125gr.pateu de rata
  • sare
  • piper
  • cimbru sau marar.Pt.decor:rosii cherry
  • masline negre
  • 2 foi mari de salata verde
  • ardei verde feliat.Pt. maioneza:galbenuse de la 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • ulei alimentar
  • jumate de capatana de usturoi pisat.

Mod de preparare

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel deshidratat si cimbru.Maioneza se poate face cu cateva galbenuse din ouale fierte,eu am pus si un galbenus crud...am pus o lingurita de mustarulei,sare,piper,am amestecat cu mixerul,am pus ulei putin cate putin,la urma am pus usturoiul pisat si am batut bine,se poate pune si putin suc de lamaie.Am mixat pasta de galbenuse cu putina maioneza,am umplut jumatatile de albuse.Pasta ramasa am pus-o intr-o sosiera pe masa,se poate pastra pt. sandviciuri....In farfuria de servit se pune salata verde,ouale cu albusul in sus,restul de maioneza,orneaza cu rosii,masline,patrunjel proaspat,masline,ardei felii,am pus si o steluta de Anis(nu stiu cum se zice in romana).I-mi place acest aperitiv de mica,fiind o familie numeroasa faceam muuulte.....la aniversari si sarbatori nu lipseau.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise