Cantarim faina.
Aluatul l-am facut la masina de paine: am pus deci apa, am adaugat faina si apoi drojdia uscata.Am dat la programul de facut aluat .
Dupa terminarea programului am scos aluatul din masina , l-am pus intr-un vas si l-am lasat sa cresca circa 20 min .
Am pus aluatul intr-o tava tapetata cu faina si am mai lasat si aici cam 10 min. la crescut dupa care am dat la cuptor .
Cand painea a fost gata facuta am scos din cuptor si am acoperit cu un prosop de bucatarie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii