Ingrediente
O painica de 500 g, 100 g unt, 150 g kaizer, 100 g mozzarella, 3 fire ceapa verde, 1/2 ardei gras rosu, 1 lingura pasta de gogosari, 1 ou, 2 fasii cascaval Emmental, zeama de lamaie, cimbru, oregano, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Tocam marunt ceapa verde, taiem cubulete ardeiul , feliute kaizerul si batem bine oul.
Painica sau franzela o taiem felii , dar nu de tot si ungem feliile cu amestecul de unt.
Taiem painea si invers, perpendicular pe felii , sa obtinem niste cuburi, cum se vede in imagine .
Amestecam intr-un bol roate ingredientele taiate cu oul si taiem mini mozzarella bucatele.
Printre feliile de paine punem amestecul cu ou si deasupra punem bucatelele de mozzarella si fasiile din cascaval.
Painea astfel facuta o punem pe o folie de aluminiu si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pentru 15 minute.Scoatem folia cu grija , presaram patrunjel verde deasupra, apoi si mai lasam painea la cuptor inca 15 minute.
Cu cat o lasati mai mult in cuptor, cu atat va fi mai crocanta !
Cand o servim , taiem cate doua felii fiecaruia si o asezam in farfurii, alaturi de o rosie din gradina.
Pofta mare sa aveti !