Spălați vânăta, curățați-o și tăiați-o pe lung felii foarte subțiri; tăiați capetele dovleacului, apoi spălați-l și tăiați-l panglicuțe groase de cca 2 cm. Spălați și scurgeți roșiile, scoateți-le codița și tăiați-le în 2, scoțându-le și semințele din interior.
Stropiți toate legumele cu câteva picături de ulei și puneți-le în cuptorul bine încins, sub grătar, cam 10 minute. Întoarceți-le din când în când ca să nu se ardă și să rămână moi. Înainte de a fi gata, presărați-le cu câteva frunzulițe de cimbrișor bine spălat și uscat.
Tăiați formaggella felioare subțiri. Aranjați pe farfurii separate feliile de pâine prăjită și acoperiți-le alternativ cu straturi de legume și de brânză și ornați-le cu firele de cimbrișor rămase; aduceți la masă imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii