autor:

Cezar

» » Retete la gratar

Pâine prăjită cu legume la grătar și formagella

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2013

Ingrediente
-1 vânătă mică rotundă, -1 dovlecel, -4 roșii cherry, -200 g formaggella (brânză de vacă) proaspătă, -4 felii de pâine prăjită, -câteva fire de cimbrișor, -ulei extravirgin de măsline, -sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spălați vânăta, curățați-o și tăiați-o pe lung felii foarte subțiri; tăiați capetele dovleacului, apoi spălați-l și tăiați-l panglicuțe groase de cca 2 cm. Spălați și scurgeți roșiile, scoateți-le codița și tăiați-le în 2, scoțându-le și semințele din interior.

Stropiți toate legumele cu câteva picături de ulei și puneți-le în cuptorul bine încins, sub grătar, cam 10 minute. Întoarceți-le din când în când ca să nu se ardă și să rămână moi. Înainte de a fi gata, presărați-le cu câteva frunzulițe de cimbrișor bine spălat și uscat.

Tăiați formaggella felioare subțiri. Aranjați pe farfurii separate feliile de pâine prăjită și acoperiți-le alternativ cu straturi de legume și de brânză și ornați-le cu firele de cimbrișor rămase; aduceți la masă imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine prăjită cu legume la grătar și formagella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Carnati

Carnati

Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar

5 voturi    0 comentarii
3h
Retete la gratar
Frigarui de pui stropite cu ulei de masline si busuioc

Frigarui de pui stropite cu ulei de masline si busuioc

Se taie puiul bucatele potrivite pentru betele de lemn sau metal pe care se monteaza frigaruiele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 vânătă mică rotundă
  • -1 dovlecel
  • -4 roșii cherry
  • -200 g formaggella (brânză de vacă) proaspătă
  • -4 felii de pâine prăjită
  • -câteva fire de cimbrișor
  • -ulei extravirgin de măsline
  • -sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida

Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Piept la gratar cu legume